Bericht versturen
Thuis ProductenDroge Mortiermachine

Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine

Certificaat
China Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd certificaten
China Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Beste Jason Liu Het is zeer aardig om van u als oud wij geen contact elkaar te horen. Tussen haakjes, de machine die wij van u sinds 2017 wij reeds kochten tot nu toe assembleerde en zijnd gebruik vanaf toen. Tot dusver is er geen probleem met de machine, zodat kan het erop wijst dat uw machine met de kwaliteit zeer goed is.

—— Ravin

Hello Zoey, De hoop het gaat goed en brandkast met u kerels in de vreemde nieuwe wereld wij in leven. Het is nu een jaar geweest aangezien wij Droge mortier installatie en het werken in SA installeerden. uw machine is zeer goed. Aangezien onze output stijgt, herzie ik opties van installatie van een tweede productielijn. Kunt u me een citaat voor een nieuwe installatie alstublieft verzenden?

—— Francois

Hello Jason, hoe is u? Wij aangezien een Bedrijf, wij werkelijk uw inspanningen bij op tijd het installeren van de installatie waarderen, wij werkelijk zijn dankbaar op uw arbeiders, werken zij hard om de installatie te beëindigen en wij hielpen hen een maar wij eindigden op tijd zonder enig probleem… Ook probeerden wij werkelijk aardig en vriendschappelijk met de arbeiders te zijn zodat hoop ik zij groot t hadden

—— Merita

Hallo Zoey, Allen is goed, hoe over u? Ja, MG-werkt de machine goed. Dank u voor uw steun. Met dit soort machine kunnen wij onze eigen prezakpleister maken. Dan kunnen de adviseurs niet meer klagen.

—— Prathamesh

Ik ben online Chatten Nu

Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine

Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine
Construction PLC 120KW Tower Type Dry Mortar Machine
Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine

Grote Afbeelding :  Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: MG
Certificering: CE, ISO, SGS,BV
Modelnummer: MG-3,7
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Verpakking Details: Standaard zeewaardige verpakking-houten doosverpakking en de verpakking van de bellenomslag
Levertijd: 20-25 werkdagen van betaalde advace betaling
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30 reeksen per maand

Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine

beschrijving
Productnaam: Automatische droge mortier produciton lijn Toepassing: Droog en mortier dat mengt zich inpakt
Verpakkingsmethode: Het automatische wegen en de verpakking, omvatten zak het automatische duwen De installatiedienst: Wij sturen ingenieur naar overzee voor het leiden van installatie
Macht: 80-120KW/220-440Hz, 50/60Hz De naverkoopdiensten: Gebiedsonderhoud, Videotechnische ondersteuning
Controlesysteem: PLC en computercontrole Grondstof: Cement, Zand, Flyash, Calciumcarbonaat, Kalkpoeder en additieven
Elektrodelenmerk: CHINT, Schneider, Siemens Vereiste workshop: 600-1000m2
Vereiste arbeiders: 3-4 mensen machinekleur: Grijs, Geel of aangepast
Hoog licht:

Torentype Droge Mortiermachine

,

120KW droge Mortiermachine

,

PLC Droge Mortiermachine

 

Torentype productielijn van het het Certificaat 10-30T//H de volledige automatische droge mortier van Ce

 

1. Beschrijving van automatische droge het mortierproductielijn van MG:

 

1. De droge mortierproductielijn (of de droge mortiermachine) zijn een reeks van machines die droog mortier voor bouwnijverheid en ander gebruik produceert.

2. Produceert de Volledige Automatische Droge het mortierproductielijn van MG gewone hoofdzakelijk vooraf gemengd droog mortier en speciaal droog mortier. De gehele mortierproductielijn omvat het Mengen zich machine, Drogend systeem, het Onderzoeken systeem, die systeem, Bulk en Inpakkend systeem, Van stof ontdoend systeem, Elektrosysteem en de tank van de Vlekagitatie meten.

3. Het kan in productieprocessen van speciaal mortier, gewoon cementmortier, anti-barstmortier, thermisch mortier, energie worden goedgekeurd - de materialen van de besparingsmuur, enz.

 

2. Het werk principe van automatische droge het mortierproductielijn van MG:

 

De productielijn zal doserend de grondstoffen van cement, zand van opslagsilo's, na het automatische wegenzal het materiaal in premix tank en hoge efficiënte agravic mixer, om zich in een shortperiod (3-5min) onophoudelijk binnengaan te mengen. Het goed gemengde materiaal zal in de holdingstank, die het secundaire mengen zal maken zich, ther neer aan het nieuwe ontworpen automatische die vullen lossen en de verpakkingsmachine, het werk van de verpakkingsmachine efficiënt op vaste tijd scherp wordt gebaseerd en het volume, het verhoging de capaciteit, goed ingepakt gebeëindigd mortier zullen naar gebeëindigd mortiergebied, de klaar verkoop van FO worden overgebracht.

 

3, Configuratie van automatische droge het mortierproductielijn van MG:

 

1, het Droge systeem van de zandproductie
om droog zand te verkrijgen dat aan de productievereisten voldoet, moet het ruwe natte zand droog zijn en het vochtgehalte zou minder dan 0,5% moeten zijn. Het belangrijkste die productiemateriaal in het het drogen proces wordt gebruikt is een drie-pas droger, die voor het drogen van zand Drogere, hoge thermische efficiency, nieuwe structuur pas ontwikkeld is, compact, stabiel en efficiënt. Nadat het zand droog is, wordt het verzonden naar het classificatiescherm door een riemtransportband. Het droge zand is verdeeld en opgeslagen in verscheidene korrels volgens de procesvereisten in de lossingsbak.

 

2, het cement van grondstoffensilo's, zandopslag

 

Het materiële opslagsysteem is samengesteld uit een aantal ronde silo's met verschillende volumes, en de silo's zijn uitgerust met onderhoudsladders en vangrails. De bovenkant van de silo is uitgerust met een het voeden haven, een toegangshaven en een stofcollector bij de bovenkant van de silo. Elke silo is ook uitgerust met hoge en lage maten, die het personeel helpt om de situatie van de materialen in de silo te begrijpen. De lagere mond van de silo is uitgerust met een klep, en diverse materialen worden vervoerd aan de wegende bak door een schroeftransportband.

 

3, Wegende vultrechter: Het gewicht het materiaal van silo en realiseert het automatische doseren. Om intelligente controle te realiseren.

Het materiële metende systeem bestaat uit wegende bak, staalkader en sensorgroep.
De wegende bak is een gesloten baklichaam, is het lagere deel uitgerust met een lossingsschroef, en het bovenste gedeelte heeft een het voeden haven en een ademhalingssysteem. Onder de instructie van het controlecentrum, worden de materialen opeenvolgend toegevoegd aan de wegende bak volgens de vastgestelde formule. Nadat de meting wordt voltooid, wacht op de instructies om de materialen naar de jakobsladderinham van de volgende verbinding te verzenden. Het volledige het groeperen proces wordt gecontroleerd door gecentraliseerde PLC van het controlekabinet. Controle, hoge graad van automatisering, kleine fout en hoge productieefficiency.

 

4, Mengt systeem: De peddelmixer van de hoog rendement dubbel-Schacht

 

De het mengen zich belangrijkste machine is over het algemeen een mixer van de dubbel-schacht niet-ernst, die voor selectie volgens het materiaal kan worden gericht. Volgens het programma door PLC wordt geplaatst, beginnen de materialen zich na het ingaan van de leiding te mengen die
de machine, en het mengen zich worden voltooid na 3-5 minuten. Het controleprogramma geeft een instructie uit om de de lossingsdeur van de mixer voor lossing te openen. Bovendien tijdens materiaal die, is de volgende partij materialen gebeëindigd mengen zich.

 

5, Verpakkende machine: Automatische klep-zak verpakkingsmachine, de verpakkingsmahcine van de open-mondzak en anderen

De productielijn is uitgerust met lucht-opgeblazen of lucht-drijvende verpakkende machines, en het aantal verpakkende machines wordt bepaald volgens de vereiste output. Bovendien is de volledige productielijn uitgerust met een systeem van de stofverwijdering om stof te verminderen en de werkomgeving te verbeteren; het systeem van de luchtlevering is een luchtcompressor met een verplaatsing van niet minder dan 0.6m ³/min en een de opslagtank van de aanpassingslucht.

 

6, Stof die systeem verzamelen: De collector van het impulsstof om stof van jakobsladder en verpakkingsmachine te verzamelen, zorgt de workshop schone en goede gezondheid aan arbeiders ervoor

 

7, het systeem van Automatiseringscotrol: PLC+TOUCH HET SCHERM

 

Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine 0

 

 

4. Werkplaats van de het mortierproductielijn van MG de volledige automatische droge:
Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine 1

 

5. Technische parameter van volledige automatische droge het mortierproductielijn van MG:

Model 2000L het mengen zich installatie 3000L het mengen zich installatie
Capaciteit 10-12T/H 15-20T/H
Totale macht 80KW 100KW
Workshopgebied 500600m ² 700800m ²
Vereiste arbeider 2-3person 3-4person

 

6. Certificaat van de fabriek van Zhengzhou MG:

Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine 2

 

7. Volledige automatische droge die mortierproductielijn in buitenland wordt geïnstalleerd:

Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine 3

 

8. Ongeveer fabriek van Zhengzhou MG

Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine 4

Bouwplc 120KW Torentype Droge Mortiermachine 5

 

9. Waarom ons kies:
 

Wij namen hoofdzakelijk in het voorzien van de kant en klare dienst aan talrijke klanten van energy-saving en efficiënte praktische oplossingen in dienst. Hoofdvoordeel van droog poeder die materiaal van Zhengzhou MG mengen die (met andere leveranciers wordt vergeleken):

 

1. Meer dan 20 jaar ervarings in deze droge mortierproductielijn. sinds 2000, Zhengzhou MG specifiek in het onderzoek en de ontwikkeling van droog poeder die materiaal voor decennia mengen, verkeren wij in een belangrijke positie in deze handel;

 

2. Qe verstrekt aan klanten met gevechtservaring van het beheer van decenniumbouwjaren en veelvoudige efficiënte projectoplossing.

 

3. De speciale additieven van Zhengzhou MG waarborgden de kwaliteit van droog mortier van onze cliënten.

 

Wij beloven aan alle klanten die: op u kies onze diensten en producten, zullen wij de prima productkwaliteit, de recentste technologie in mortierformule, en de speciale additieven verstrekken; wij verzekeren de goede kwaliteit van droog die mortier door ons materiaal wordt veroorzaakt.

 

 

 

 

Contactgegevens
Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd

Contactpersoon: Jason

Tel.: 0086-15638816139

Fax: 86-0371-56659866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)