Bericht versturen
Thuis

Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
Industrieel Co. van Zhengzhoumg, Ltd - de leider van vooraf gemengd droog mortiermateriaal!
Wordt industrieel die Co. van Zhengzhoumg, Ltd in 2000 wordt gevestigd, gevestigd in van de bouwmachines van China de stad Zhengzhou, het kapitaal van Henan-provincie. Ons die bedrijf werd geverifieerd door ISO9001 systeem voor kwaliteitscontrole, als prima de wetenschap en de technologieonderneming van Henan door overheid wordt toegekend. Wij waren Henan waarnemen kwaliteit en geloofwaardigheidsondernemingsunie die eenheid in 2012 regeren.
China Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons bedrijf nam in het droge poeder in dienst mengt materiaal R&D, productie, verkoop en bouw, die de meeste efficiënte kant en klare oplossingen verstrekken aan onze cliënten die in groene de bouwenergy-saving isolatie en groene muur (de bouw) materialen materiaal, productietechnologie en bouwprogramma vervaardigen.
 
Onze voordelen:
1.Leading positie in deze industrie--Met de ontwikkeling en de verwezenlijking van decenniajaren, genieten wij van een hoge reputatie en van een opmerkelijke positie in deze handel sinds 2000.
2. Uitstekende kwaliteit waarborgen-onze die machine naar meer dan 20 landen en gebieden wegens de goede kwaliteit wordt uitgevoerd.
3. Rijke succesvolle ervaring in volledige productielijn-- met de succesvolle ervaring van de installatieproductie van duizenden reeksen van materiaal, voorzie u van een brede selectie van investering en bouwprogramma.
4. Uitvoerig en beroeps dienst-verstrek onze cliënten met de kant en klare diensten van het leveren van grondstoffen, formule, materiaal, installatie, aan hart-felted de naverkoopdiensten, begeleiden uw succes in één eindepost!
Aanhangend de geest van „MG-productie, met Manificant-kwaliteit en de dienst“, is MG bereid om met alle collega's van, en aandeelsucces over de hele wereld te werken en naar gemeenschappelijke ontwikkeling te streven om briljante voltooiing tot stand te brengen.

Onze hoofdproducten:
A. het mengen van materiaal:
Horizontale Lintmixer
Tweeassige Agravic-Mixer
Verglaasde Microsfeer (glasparels)
Trommelmixer
Droge Mortierproductielijn
De Productielijn van het thermische Isolatiemortier, enz.
B. drogend materiaal:
Roterende Zanddroger
Droger van het drie Cilinder de Roterende Zand
C. Nieuw de uitbreidingsmateriaal van het typeperliet:
High-output oven van de perlietuitbreiding
De efficiënte oven van de vermiculietuitbreiding
D. productielijnbijbehorende apparatuur:
Stofcollector, Automatische Verpakkende Machines, Schijfvoeder, het Trillende Scherm, Raymond Mill, Riemtransportband, enz.
Onze producten zijn populair in meer dan twintig die provincies, en de machine naar meer dan twintig landen in West-Azië, Zuid-Amerika, Afrika, Oost-Europa met goede markt wordt uitgevoerd.
Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Industrieel Co. van Zhengzhoumg, Ltd - de leider van vooraf gemengd droog mortiermateriaal!

Wordt industrieel Co. van Zhengzhoumg, Ltd dat in 2000 wordt gevestigd, gevestigd in van de bouwmachines van China de stad Zhengzhou, het kapitaal van Henan-provincie. Ons bedrijf werd geverifieerd door ISO9001 systeem voor kwaliteitscontrole, dat als prima de wetenschap en de technologieonderneming van Henan door overheid wordt toegekend. Wij waren Henan waarnemen kwaliteit en geloofwaardigheidsondernemingsunie die eenheid in 2012 regeren.

Ons bedrijf nam in het droge poeder in dienst mengt materiaal R&D, productie, verkoop en bouw, die de meeste efficiënte kant en klare oplossingen verstrekken aan onze cliënten die in groene de bouwenergy-saving isolatie en groene muur (de bouw) materialen materiaal, productietechnologie en bouwprogramma vervaardigen.
 

 

2019 -- Met succes ontwikkeld zes producten van KHGC-reeks en met succes ontwikkeld automatisch robot en het palletiseren systeem voor volledige automatische droge mortierinstallatie.

 

2018 -- Met succes onderzoek en ontwikkelde lucht die systeem van materialen vervoeren.

 

2017 -- Ontwikkelde zanddroger om de droge mortierinstallatie aan te passen om grondstoffenprobleem op te lossen.

 

2015-- Bedrijf het restructing, begon het onderzoek en ontwikkelingsplc en computercontrolesysteem voor droge mortierinstallatie.

 

2013 -- Introduceer geavanceerde Duitse technologie en ontwikkelde groene milieuvriendelijke automatische droge mortierinstallatie die het automatische werken van de droge mortierinstallatie kunnen realiseren.

 

2011 - met succes ontwikkelde MG-energie - installatie van het besparings rust de Halfautomatische droge mortier automatische verpakkingsmachine en stofcollector uit.

 

2008 -- Het bedrijf bewoog zich aan Nationale High-tech Industriële de Ontwikkelingsstreek van Zhengzhou en ontwikkelde met succes de nieuwe mixer van de typetrommel voor thermisch insumationmortier.

 

2006 -- Verbeter droge mortier productietechnologie en ontwikkel stofcollector om de werkomgeving en het goed voor gezonde arbeiders te beschermen.

 

2005 - het Begonnen onderzoek en de ontwikkeling van een nieuwe droge mortierproductielijn omvatten niet alleen het mengen van systeem maar ook automatisch verpakkingssysteem.

 

2003 -- Ontwikkelde een nieuw product van de Dubbele mixer van de schachtpeddel.

 

2002 -- Ontwikkeling van een nieuw product van Lintmixer.

 

2000 -- Het bedrijf werd gevestigd.

Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : MG

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd Certificaten China Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd Certificaten China Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd Certificaten China Zhengzhou MG Industrial Co.,Ltd Certificaten